EUROPA


Är du förtjust i grekisk mat, heta dagar och avkoppling i svalkande pooler och snorkling i det blå? Då kan vi rekommendera dig att åka till all inclusive hotellet TUI Family Life Aegean Park by Atlantica i kolymbia vid Rhodos östra kust. Hotellet passar perfekt för dig som åker med barn, men självklart kan du även åka som par eller med vänner.

Mat och restauranger
Hotellet erbjuder fantastisk god mat med bra variation på bufférestaurangen. Förutom bufférestaurangen som serverar frukost, lunch och middag, så har du har även möjlighet att boka in tre olika al a carte restauranger: Asian, Green grill & bar och Taverna som serverar klassiska grekiska rätter. Maten på hotellet är av god kvalité och det mesta kommer ifrån lokala bönder samt att hotellet odlar kryddor inne på hotellområdet. Under de heta dagarna kan du välja mellan tre olika snacksbarer med ett stort utbud av lättare tilltugg, drinkar och snacks.


Rum och boende
Hotellet erbjuder stora familjerum och sviter med hög standard. Du kan välja att boka rum med jacuzzi eller med havsutsikt, vill du lyxa till det ännu mer kan du boka rum med direkt utgång till pool.
Rummen är alltid fräscha och sängarna har en bra komfort.


Pool och Water Park
På hotellet finner du ett bra utbud av pooler och badmöjligheter.
Vid huvudbyggnaden finner du en stor pool samt barnpool för de mindre barnen.
Känner du för en mer avkopplande dag vid poolen ska du besöka poolen med swim up bar, här kan du njuta av en mindre pool i en avskild del. Hotellet har även en egen Water Park och här kan du gå in och åka vattenrutschbanor för både stora och små.


Stranden
Är du sugen på snorkling och ett dopp i det blå, kan du gå ner till stranden som ligger nedanför hotellet.
Gillar du utforska och snorkla är detta ett perfekt tillfälle, här finns det gott om fisk i blandade färger och storlekar. Stranden är en blandning mellan sten och sandstrand. Något som du kan notera är att hotellet inte äger stranden, så solstolarna kostar 8 euro styck, men du får vistas där utan kostnad.

I vår bokning så ingick även en beachlounge från 08.00 - 17.00, här kan du njuta av svalkande havsbris, grönt gräs intill stranden. Du har även möjlighet att förvara dryck i kylskåp och ladda din telefon vid behov.


Aktiviteter
Är du en adrenalin sökare eller vill du finna lugnet inom dig? Hotellet erbjuder mängder av aktiviteter alltifrån Bodybalance, vattengympa, bodycombat, bollsporter och så mycket mer. Bredvid hotellet ligger även ett berg på 218 meter, vilket vi rekommenderar dig att bestiga. Gå gärna en kväll när solen är på väg ner så du kan njuta av en fantastisk utsikt. Ta med vatten och bra gympaskor, det är ganska brant på några ställen och det är fysiskt krävande, men det är verkligen värt det.


Transfer Vi bokade resan med TUI och bokade även busstransfer. Transfertiden var beräknad på ca. 30 minuter men det tog ca, 45-50 minuter ifrån flygplatsen. Om du vill korta ner transfertiden kan du boka en taxi istället så når du slutdestination fortare.


Vi längtar redan tillbaka till detta trevliga hotell med bra service.
Har du några funderingar eller frågor, kommentera gärna så svara vi dig =)
Vi hoppas du har fått bra tips och inspiration inför ditt nästa resemål./ Carolina & Emelie ♡
@CetheglobeBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

EUROPA

Primrose Hill

Primrose Hill

The Regents park

Har du varit på Piccadilly Circus? Besökt Westminister Abbey? Gått ett par mil längst Oxford street? Tagit ett par bilder på Big Ben och åkt London eye? Vad ska vi göra i London nästa gång?

Ta en promenad upp genom vackra The Regents park och fortsätt upp till Primrose Hill!

I The Regents park kan du promenera runt bland fina planteringar, ha en picknick i gräset eller äta lunch på det mysiga lilla caféet.

Primrose Hill innebär en liten promenad ifrån centrum och är så värt det när du nått toppen av kullen, vänder dig om och har en fantastisk utsikt över hela Londons skyline!

Vi var här på dagen men nästa gång ska vi absolut gå hit på kvällen när det börjar bli mörkt så att vi kan se när staden tänds upp medan solen går ner.


/Carolina & Emelie♡

@cetheglobe


Likes

Comments