Förenade arabemiraten, ASIEN

Nu har vi landat på svensk mark igen och vi har haft en underbar resa i Förenade arabemiraten!
Vi började resan i Abu Dhabi vilket är huvudstaden i förenade arabemiraten.
Efter några dagars vistelse åkte vi vidare till Dubai för att utforska citypulsen och stränderna. Efter några fartfyllda dagar i Dubai åkte vi vidare till lyxhotellet Fairmont i Ajman.

Under vår vistelse har vi besökt tre fantastiska hotell på tre populära orter i förenade arabemiraten.


Läs vår recension om Lyxhotellet Fairmont Ajman HÄR ! Fler inlägg kommer snart!

/ Carolina & Emelie ♡Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

ASIEN, Förenade arabemiraten


Fairmont hotell är ett underbart och lyxigt hotell i Ajman.
- Ajman är en emirat som ligger vid kusten (Persiska viken) och är det minsta av de sju emirater som tillhör förenade arabemiraten.

Efter att vi spenderat några dagar i Dubai, tog vi en taxi vidare till Ajman.
Du kommer snabbt och enkelt fram i förenade arabemiraten med taxi. När vi åkte vidare till Ajman tog vi en taxi som tog ca 30 minuter och kostade runt 200-250:-

När vi kom fram till hotell Fairmont Ajman, blev vi serverade iste och fick ett varmt välkomnande,
Vi bokade vanliga dubbelrum och fick verkligen en positiv reaktion när vi öppnade upp rumsdörren.
Rummet var stort, luftigt och det fanns gott om förvaring. Det bästa med hotellrummet var badrummet. Två vaskar, ett badkar, en stor dusch och ett separat rum för toaletten. Inte nog med bra rumsplanering och förvaring, så fick vi även en delvis havsutsikt och sängarna var helt fantastiska,

Dubbelrum på Fairmont Hotell


Vi spendera många timmar vid poolen och stranden. Vi fick ca. 2 flaskor vatten och nya badlakan utan kostnad varje dag ute vid poolområdet. Hotellet bjuder på en avslappnande och rofylld miljö med fläktande havsbris och god mat & dryck. Sitt i poolbaren och drick en pina colada, eller njut av en god middag nere vid strandbaren.

Hotellet har ett brett utbud av restauranger. Vi kan varmt rekommendera den italienska restaurangen som serverar hemmagjord pasta och goda viner. Självklart så var frukostbuffén fantastisk god, en stor och genomtänkt frukost som tillhandahåller allt du behöver från världens olika hörn.

Besöker du Dubai, rekommenderar vi dig att avsluta din resa på detta underbara hotell. Här kommer du ifrån citypulsen och kan njuta i en harmonisk och lyxig miljö. Kanske du vill ligga och läsa en bok i hängmattan eller njut av en kall god drink vid solnedgången. Fairmont Hotell i Ajman erbjuder dig en rogivande vistelse i en lyxigmiljö.


Vill du veta mer om Fairmont Hotel in Ajamn, kan du läsa mer på deras hemsida HÄR !


/ Carolina & Emelie ♡


Likes

Comments

ROLIG FAKTA

Visste du att cementen i statyn "Cristo Redentor" som pryder berget i Rio de janeiro kommer från Sverige? Närmare bestämt Malmö!

Foto lånat från google


/ Carolina & Emelie ♡

Likes

Comments

EUROPA

Gillar du mat? Ska du besöka Köpenhamn? Perfekt! Då vet vi vart du ska!

Copenhagen street food market ligger ute på Papiröen som du ser ifrån Nyhavn. Här kan du välja och vraka bland all världens mat och dricka bland en massa inomhus stånd. Även vi som föredrar vegetarisk mat hade svårt att välja så detta passar verkligen alla oavsett vad du äter.

På sommaren fylls det upp med solstolar utanför vid kanalkanten så du kan njuta av god mat, dricka och sol!

Mer info hittar du HÄR


/ Carolina & Emelie ♡


Likes

Comments